Despre proiect

Imobil nou aflat in zona Garii, apoape de Facultatea de Drept "Dimitrie Cantemir" sau Facultatea de Litere.

Imobilul are regim de inaltime S+P+5+Er. 
In imobil sunt prevazute 24 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, un spatiu comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare. 
Modailtatea de predare a apartamentelor este in stadiul de semifinisat, cu instalatii trase la pozitie, sape, centrala termica, calorifere, usa metalica de intrare, tamplarie PVC cu geamuri termopan cu 3 sticle.

Mai avem disponibile urmatoarele tipuri de apartamente:
3 camere: 65,50 mp + balcon 3,47 mp
3 camere: 77,77 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp

Parcare subterana - 5800 euro.

Termen de finalizare - septembrie 2018. 

Modalitati de plata flexibilie, incepand de la un avans minim de 5%.

Se accepta plata prin programul Prima Casa si alte tipuri de credite.

Imobilul se afla la distanta de 1,9 km fata de zona 0 a orasului si in proximitatea mijloacelor de transport in comun si a altor puncte majore de interes, cum ar fi Facultatea de Drept "Dimitrie Cantemir" sau Facultatea de Litere.

Datorita locatiei si a compartimentarii practice, apartamentele din acest imobil, se preteaza atat pentru locuinta personala cat si pentru investitie, in vederea inchirierii.

Ultimul proiect finalizat din portofoliul constructorului:

 North Side Residence

Despre Agentie

Welt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care activeaza cu succes pe piata de profil incepand din anul 2003. Prin calitatea serviciilor oferite, Welt Imobiliare si-a castigat inca de la inceputul activitatii un bun renume, fiind azi o firma importanta si respectata in Cluj Napoca. Indiferent de tipul tranzactiei imobiliare, va oferim un numar mare de oferte imobiliare. Fie ca doriti sa cumparati sau sa inchiriati un imobil, pe www.weltimobiliare.ro gasiti toate tipurile de imobile, apartamente in blocuri vechi sau in constructii noi, ansambluri rezidentiale, case si vile, terenuri, spatii comerciale, industriale si de birouri.